Alla inlägg den 17 september 2009

Av Magdalena - 17 september 2009 21:22


till födelsedagsbarnet Tummelisa! Glad Oj, oj tre nosar genomsökte sovsäcken rejält och Tummelisa kröp in och sniffade och krafsade och tyckte att det luktade så gott! Kolla här vem som har myst lite i den före den blev postad.


  

Phoebe, Tummelisas röda dotter som bor i Norge!


Tusen Tack Kristin med familj för den fina sovsäcken, så mysig att krypa in i när kvällarna blir mörkare och kallare. Värmer gott även inombords att få en så fin present av er och ett kanonfint gratulationskort! Glad


Till er alla från oss alla: en trevlig helg!

Av Magdalena - 17 september 2009 00:15


Det finns inga ord som räcker till för att beskriva vår glädje över vår Tummelisa!


För tre år sedan kom vår första kull till världen med buller och bång. Alla fem var ute på nolltid och vi kunde knappt slita oss från valplådan. Det unika med denna kull bestående av femlingar var just att den var vår första. Alla valparna var bokade långt före och många fick vi tacka nej till och det kändes inte så bra! Men, oj vad nöjda vi var, fem stycken fina friska valpar, tre tikar och två hanar! Det kunde inte bli bättre!


Sedan var det ju frågan vem skulle vi behålla härhemma. Valparna studerades både fram och baklänges, men det var svårt för de var ju så lika och så söta. Till slut föll valet på Tummelisa, då jag överlät förstavalet till Åsa som valde Zafir.



Tummelisa är verkligen en Tummelisa! Hon är inte stor på jorden med sina 26 centimetrar, men den lycka hon sprider är oändligt mycket större! Tummelisa har deltagit på ett antal utställningar, med bra kritik och många första pris och även ett CK.  Ett godkänt anlagsprov har damen även fixat och till våren satsar vi hårdare med målet inriktat mot ett viltspårschampionat. 

Mål och drömmar måste man ha! Glad


Inte en enda dag går utan att hon gör något bus!

Hon är hundvärldens Emil och familjens lilla clown!

Grattis världens bästa Tummelisa!


Till sist STORT GRATTIS till er alla i flygplanskullen!

 

  


Välkommen hit!


Varmt välkommen till vår BLOGG.

33 dvärgpinschrar har namnet Dogbytes i sitt prefix och vår första kull föddes 2006 och vår sista 2010.


Våra blogginlägg

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv från juli 2007

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards