Alla inlägg den 11 september 2009

Av Magdalena - 11 september 2009 19:07


Under en lång tid har jag och även Åsa följt en viss herre på Kennel Multatulis sida....

....och nu kan vi äntligen presentera vår svart-röda kille från Ryssland Multatuli Top Gear "Multic" Glad Han har i mina ögon en stark stamtavla på båda sidor med många fina och merittunga hundar.

  • Kika gärna in på Multics sida hos Kennel Multatuli ---> klicka här!
  • Hans mamma kommer från Italien och mer om henne finner ni här! 
  • Hans pappa lever tyvärr inte längre och det känns oerhört stort för oss att få ha en av hans avkommor hos oss, mer om hans far kan ni se här!

  


Vår resa till Stockholm ägde rum natten till torsdagen och efter en lång biltur var vi framme i god tid, så vi hann med att käka frukost och se när planen landar på Arlanda, snacka om pärlband i luften!


8.20 landade Natali (Kennel Multatulis ägare) och Multic och efter att ha passerat tullen kom de ut till oss i ankomsthallen. Multic har rest långt! Först 10 h flyg från sin förra ägare till Sankt Petersburg och sedan resan till Stockhom, men han var inte det minsta bekymrad utan svansen gick som en liten propeller och han hälsade glatt på alla i ankomsthallen! Det är alltid skönt att få träffa hunden och se hur den beter sig och är i sättet och det är en stabil och vänlig liten kille som har kommit till oss! Glad 


Det var inte mycket tid att förlora utan vi satte oss direkt i bilen och for till Ultuna för ögonlysning och patella, då han är över året var det likabra att få det kontrollerat på direkten. Natali följde med och vi hade en trevlig stund och pratade ja just det hund/ar såklart! Väl inne på djursjukhuset var allt ok, ögonen var fina, likaså knäna! Därefter var det dags att återigen bege sig till Arlanda för att släppa av Natali för hennes hemfärd till Sankt Petersburg.


Tack Heidi för att du hjälpte oss med att ordna ögonlysning och patella! Skrattande


Vi satte oss åter i bilen med flera stopp på vår hemfärd, men det allra sista stoppet blev i Skillingaryd där Åsa bor som har lilla Mischa (D. Opera) och jag ser verkligen framemot vårt kommande samarbete! Åsa är Multics delägare och han ska även bo tillsammans med hela deras härliga gäng av hundar! Åsa driver ett hunddagis och pensionat, och har även ansökt om kennelnamn! Glad Mer om hennes hunddagis, finner ni här!


Runt åttasnåret var vi hemma i lilla Moheda igen och ordentligt trötta, då jag inte hade sovit på 1½ dygn, men med en gott natts sömn är vi åter pigga och kan stolt konstantera att Dogbytesfamiljen har blivit en hund rikare! 


Så sist men inte minst, ha en skön fredagskväll tillsammans med era nära och kära!

  

Välkommen hit!


Varmt välkommen till vår BLOGG.

33 dvärgpinschrar har namnet Dogbytes i sitt prefix och vår första kull föddes 2006 och vår sista 2010.


Våra blogginlägg

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv från juli 2007

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards