Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Magdalena - 21 mars 2010 00:04

Vi lämnade ett snöigt Småland och for till ett regnigt Skåne – vilken kontrast! Idag var det nämligen dags för Malmö Internationella utställning. Idag var det fyra hundar med från oss:


Dogbytes Secret Stories Of Peach *ZINKI*
Dogbytes On A Break With Ross *BENTLEY*
Ria’s Sommerwind’s Hocus Pocus Caspian *CASPIAN*
Multatuli Top Gear *MULTIC*


Den största klassen idag var juniorklass hanar (ganska ovanligt) och där ställdes både Caspian och Bentley. Bentley föll domaren verkligen i smaken och han fick ett första pris, därefter haglade 2:orna i ringen och till slut var det bara Bentley och en annan hane kvar! Bentley vann och blev BÄSTA JUNIORHANE!   Det var kul! Caspian ställdes även han i juniorklass och jag tror aldrig jag har sett en så glad hund på ett bord förut! Trots att han gjorde allt för att charma domaren så fick han en tvåa då domaren Benny Blid ogillar hanar av lite större storlek, Caspian fick förövrigt en kanonfin kritik även han.


Idag debuterade även Multic i unghundsklass och i en svensk ring och jag tror bestämt han var den enda hanen som inte mättes idag, då han har en perfekt storlek på cirka 28 cm. Det som Multic däremot behöver är lite mer massa därav ett andra pris. Det var hans första utställning i Sverige och det gick som på räls och nog minns han hur man gjorde då han är utställd i sitt hemland.


Sist ut idag från oss var Zinki, Bentleys halvsyster på mammans sida, och hon är en liten ärtig fröken som kan showa och gör det, men hon är en tik av mindre modell med sina 25 centimeter över havet, så även hon fick nöja sig med en tvåa idag av den stränga domaren!   


Bentley fick också äran att visa upp sig i en avelsklass tillsammans med flera halvsystrar där alla har samma pappa, nämligen Camalis Diezel Designed For You och gruppen fick lovande kritik för sin helhet och ett hederspris.   


Så sammanfattningsvis är vi kanonnöjda över dagen, då den största vinsten är att hundarna hade jättekul och de var sociala och glada både i och utanför ringen. Sen hade vi tvåbenta en rolig dag tillsammans! Tusen tack mina goa valpköpare och delägare! Stort tack till alla er som var på plats idag och gjorde vår dag rolig! För visst är det kul med bra resultat, men det viktigaste är allt det som är runtomkring! Det får inte glömmas bort då det inte är enbart rosettjakten som spelar roll! Eller hur?


Vi önskar er alla en skön fortsättning på helgen!



Välkommen hit!


Varmt välkommen till vår BLOGG.

33 dvärgpinschrar har namnet Dogbytes i sitt prefix och vår första kull föddes 2006 och vår sista 2010.


Våra blogginlägg

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv från juli 2007

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards