Alla inlägg den 19 februari 2010

Av Magdalena - 19 februari 2010 01:12

Nu har vardagarna för denna vecka tagit slut och åter väntar en helg! Massa roligheter väntar i helgen som avslutas med ringträning i Mohedas bollhall på söndag. Då kommer Åsa med Nikita och Multic, som båda två snart ska premiärvisas, för Nikita blir det allra första gången i valpklass, men för Multic blir det första gången i en svensk ring. Han har med sig ett Juniorcert från sitt hemland och dessvärre delas inte det ut i Sverige. I många länder framförallt i öst delas det ut cert i varje klass, ganska orättvist för det hade varit kul med lite fler cert även hos oss! Kul förstås att det gick bra för honom när han ställdes i sitt hemland. Multics bror, Multatuli Total Effect, är en riktig ringräv och titeltung och kanske mest känd för segern i Bratislava, då han blev juniorvärldsvinnare och det är kul när det går bra för brorsan, tycker vi. Vi får se vad framtiden har att erbjuda vår Multic! Det är också jättekul nu när Balettkullen har fyllt den magiska åldern 4 månader då de kan börja sin karriär i ringarna. Först ut av det lilla fina gänget var Amy förra helgen och det gjorde hon med bravur. Arisha är en stolt mor av sina fina prima ballerinor och virtuosen Niño.


Före det blir söndag har vi en fredagskväll som ska avnjutas med både god mat och roligt sällskap! Det ser vi framemot! Vi ses ikväll, spelgänget =)


Lördagen innefattar också trevligt besök, så vi har med andra ord en härlig helg att se framemot!


Vi önskar er en trevlig helg och inom några dagar kommer vi presentera vårens valpplaner…
Mischa & Multic kombinationen förväntar jag mig till hösten eller vintern 10-11.

 

Ps. Valpköpare: Inbjudan till MH:et den 23 okt i Växjö, skickas ut via mejl i början på nästa vecka, så håll utkik i era mejlboxar.

 


Välkommen hit!


Varmt välkommen till vår BLOGG.

33 dvärgpinschrar har namnet Dogbytes i sitt prefix och vår första kull föddes 2006 och vår sista 2010.


Våra blogginlägg

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv från juli 2007

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards