Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Magdalena - 13 maj 2009 20:41

En härlig tid har vi hos oss nu, med små valpar som växer och frodas varje dag. En valp kan verkligen konsten att njuta av livet, något vi tvåbenta skulle lära oss! Tänk att bara få ta dagen som den kommer genom att äta, busa, gosa, upptäcka och att ”bara” få finnas till! Valparna lever verkligen efter mottot: CARPE DIEM!

 

Det enda utropstecknet som man vill lägga till är att valpar är små kamikaze-piloter! De vet inte sin egen begränsning eller sin litenhet. Det hoppas från höga höjder och man tuggar i sig allt man finner…. Det är inte utan att hjärtat hoppar till ibland… ;-)

 

Jag har dock tur att jag har tre stabila tikar som är otroliga när det gäller att ha koll på de små valparna, ett otroligt teamwork! Tequila, valparnas mormor, är en suverän extramamma och hon har varit till stor hjälp, då Tummelisa blev akut sjuk och dålig i ett par dagar. Med stor glädje tog hon plats i valplådan hos de små! Jag kan inte med ord säga hur glad jag är som har fått bygga min grund på denna suveräna tik!

 

Idag fyller vårt friendsgäng 7-veckor! Vi har försökt att ta lite ståbilder, som kan ses på hemsidan. Om en vecka vankas det veterinärbesök och flytt för tre av valparna, medan vi får njuta en vecka längre med Joey.

 

Det är långt mellan blogginläggen, som ni kanske märker! Men, så är det när man har valpar i huset, då blir det automatiskt mindre datortid!

 

Så till er alla från oss alla, ha det riktigt skönt och glöm inte att njuta av alla dagar och fördela er tid så att ni får ut så mycket positivt som är möjligt av den…..


Avslutningsvis får Sartre säga några välvalda ord:

"Innan vi lever,
är livet inte något,

men det tillkommer oss
att ge det en mening

och värdet är inget annat
än den mening vi väljer."

Välkommen hit!


Varmt välkommen till vår BLOGG.

33 dvärgpinschrar har namnet Dogbytes i sitt prefix och vår första kull föddes 2006 och vår sista 2010.


Våra blogginlägg

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv från juli 2007

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards