Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Magdalena - 6 mars 2008 00:00



Boss är en härlig liten prick. Tänk så fort de små liven fastnar i ens hjärta och man funderar redan nu hur det ska gå att lämna tillbaka honom. Innerst inne vet jag att han har världens bästa hem i Moskva och att de längtar efter att få tillbaka sin charmör och det är en stor tröst. Vi är så oerhört tacksamma att inga ord kan täcka glädjen över att just vi fick låna denna dyrgrip på alla plan.


Det bästa Boss vet är att vara ute i skog och mark och det går riktigt bra att släppa lös alla tre och de håller sig på nära avstånd. Från att ha varit en ”rysktalande” hund är han numera tvåspråkig och kommer på inkallning med mycket mera  ;-)



Tummelisa och Tequila formligen älskar Boss och han dem. Det går inte en dag utan att de gosar och busar med varandra alla tre och det är så underbart att se samspelet mellan tik och hane.

 

Bossens tre favoritsysslor är följande:

 

1)  Långa skogspromenader.


2)  Mys i soffan och då under en filt tillsammans med en tvåbent och gärna en hundbrud, då är lyckan total och skulle man råka tappa ett popcorn är lyckan fullständig.


3)   Mat!!!! Har aldrig stött på en hund som äter så fort. Tummelisa och Tequila knaprar ett torrfoder i taget när han redan har slukat hela sin portion….vilket gör att jag ofta sprider ut hans kulor på golvet så det tar lite längre tid…

 

Boss motto härstammar från den kände Ceasar och var precis som Napoleon en kejsare och ni känner alla till den välkända frasen: Veni, vidi, vici som betyder jag kom, jag såg, jag segrade och det sammanfattar våra känslor för Slavjan Napoleon "BOSS". Våra hjärtan har han verkligen vunnit :-)


Oj, vad vi kommer sakna vår Boss! Den stora glädjen är hans avkommor som  kommer sprida hans ljus här hos oss :-)))


Men än åker han inte hem utan det är flera månaders mys och bus kvar och vi ska ta vara på varje liten minut...


Så mer om Boss kommer :-) det är en sak som är säker!

Välkommen hit!


Varmt välkommen till vår BLOGG.

33 dvärgpinschrar har namnet Dogbytes i sitt prefix och vår första kull föddes 2006 och vår sista 2010.


Våra blogginlägg

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv från juli 2007

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards