Alla inlägg under augusti 2008

Av Magdalena - 20 augusti 2008 00:25


Copyright Carola Håkansson 

Den här bilden tog Carola när hon var och hälsade på valpar efter Boss. Han var inlånad under nästan ett års tid och bodde härhemma hos oss. Vill du veta mer om honom och även se bilder, kika in på sidan hundar på vår hemsida.


Av Magdalena - 16 augusti 2008 23:52


fyllde våra lakritstroll idag! Bilder har jag såklart tagit som kommer in på sidan imorgon. Idag har det varit underbart väder och vi har passat på att vara ute mest hela dagen. Valparna har studsat runt, jagat varandra, sovit i högar och både två-och fyrbenta har njutit av sensommarens varma strålar.


Imorgon kommer även valparnas personliga sidor ut :-)


Jag har även fått bilder på lilla tösen Mischa, tack så mycket, och fler bilder kommer imorgon. Jag bjuder på en bild så länge:-)




Av Magdalena - 14 augusti 2008 22:59


Goa Alfons!
Det är så fantastiskt roligt att öppna sin mailbox och finna härliga bilder på våra röda valpar.
Kika in på vår hemsida:

www.dogbytes.se

 För att se våra godingar Alvin & Alfons!



Av Magdalena - 13 augusti 2008 17:55


Idag har nya matte och lillmatte varit och hälsat på deras lilla tösabit. Med sig hade de en grisrosa gris som låter när man trycker på den. Valparna var först väldigt skeptiska mot denna rosa koloss (ungefär lika stor som valparna) men nyfikenheten tog överhand och nu lever den grisrosa grisen ett hårt liv, värsta svingörat....;-) De vuxna hundarna blev otroligt nöjda över alla goda ben de hade tagit med sig. 
                                        TACK så mycket :-)))


Idag har jag även vägt våra små valpar och de väger strax runt och över 1 kg. De håller en bra storlek och det bådar gott för framtiden! På lördag blir de sex veckor och snart så är det dags att även packa deras resväskor!


Snart kommer även världens bästa Tequila hem, och vi längtar efter henne!

Jag söker febrilt efter olika spårkuser och hoppas att jag snart finner någon inom ett rimligt avstånd för tanken är att vi ska spåra till hösten. En så enkel och rolig aktivering och otroligt tröttande för en liten dp-knopp.



Här är en alldeles underbar bild på världens bästa Tequila tillsammans med sina Simpson-valpar!

Av Magdalena - 7 augusti 2008 17:41


Ja, idag har vi försökt att ta ståbilder på valparna....;-) 

Nog tyckte de att det var gott med lite "godisklet" vilket syns lite här och där som en glansig strimma på pälsarna, men att man ska stå med raka framben, vinklade bakben och helst inte se ut som en ostbåge var en värre femma. Ja, ja det blev som det blev och ni får iaf en aning om hur goa våra lakritstroll är :-)))


Det finns en ny länk på länksidan, Tinkie som den vackra dvärgpinschern heter är släkt med både Tummelisa och Tequila.



Av Magdalena - 5 augusti 2008 01:26


Nu har det gått x-antal timmar sen Alfons steg på båten till sitt nya hem och allt har gått toppen. Han charmade resenärerna, den lilla godingen :-)


Det är onekligen väldigt tomt och tyst utan en 10-veckors valp som springer, busar, ska ut och kissa stup i kvarten och studsar jämnfota så fort torrfoderburken kommer fram....


Vi har ju vårt lilla Super Mario-gäng kvar och vi njuter i fulla drag av att se och vara med när valparna utvecklas för varje dag. De är så söta så det går inte ens att beskriva med ord, man bara smälter när de tittar en rätt in i ögonen....Man blir sittande många timmar på golvet med famnen full av små valpisar. 


Nu har lugnet inrättat sig härhemma, nattpromenaderna (!) är avklarade och valparna har fått en slurk mjölk så nu är det dags för lite nyttig sömn även för oss tvåbenta :-)

Av Magdalena - 4 augusti 2008 10:43

 idag tillsammans med sin nya matte som i skrivande stund är på väg mot oss.


Jag har packat hans saker: transportbur, godis, mat, informationspärm, tävlingsbok med mycket mera. Det har varit otroligt roligt att få ha kvar en valp lite extra och se de utvecklas både kroppsligt och "i knoppen". Hans öron står upp ena dagen medan nästa dag ligger de ner, ska bli roligt att se när de har svajat klart vad de bestämmer sig för.


Idag åker alltså sista valpen från vårt Internetgäng och jag vet att nya matte har längtat till denna dag då hon även börjar sin semester. Vi får hoppas att det är bättre väder på Åland för här öser regnet konstant ner.



Av Magdalena - 3 augusti 2008 14:31


Sakta men säkert blir Dogbytesfamiljen större...


September 2006: 1:a kullen föddes, 5 valpar
November 2007: 2:a kullen föddes, 4 valpar
Maj 2008: 3:e kullen föddes, 4 valpar
Juli 2008: 4:e kullen föddes, 4 valpar
___________________________________
Hösten 2009 föds förhoppningsvis vår femte kull. För mer info kika in på vår hemsida, under valpar.

_______________________________


Vi kommer alltså ta en "paus" med ett år innan vår nästa/femte kull föds! När Super Mario gänget lämnar oss för nya familjer, lutar vi oss inte tillbaka utan tar tag i den egna träningen med våra egna hundar och följer upp våra födda valpar. Det ska också bli spännande att åka på lite valputställningar och vanliga utställningar framöver. Denna sommaren har högsta prioritet legat hos våra valpar, precis som det ska vara. Vilken underbar valpsommar, kommer bli oerhört tomt om 4 veckor!


Nä, nu är det dags för lite valpgosning.....:-)




Välkommen hit!


Varmt välkommen till vår BLOGG.

33 dvärgpinschrar har namnet Dogbytes i sitt prefix och vår första kull föddes 2006 och vår sista 2010.


Våra blogginlägg

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv från juli 2007

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards